Persuitnodiging: burgemeester Dirk De fauw en schepen Franky Demon leggen eerste steen van nieuwe woonbuurt Boevrie

Brugs burgemeester Dirk De fauw en schepen van Ruimtelijke Ordening Franky Demon leggen op woensdag 17 januari 2024 de symbolische eerste steen van de nieuwe, klimaatvriendelijke woonbuurt Boevrie. Bijzonder aan dit project op de site van het voormalige VTI is dat de woningen van de 135 gezinnen die er straks een nieuwe thuis vinden, verwarmd zullen worden dankzij het grootste residentieel BEO-veld van West-Vlaanderen.

Ontwikkelaar Boeverie NV, projectcoördinator Steenoven en hoofdaannemer Furnibo nodigen u uit op het persmoment dat aan de symbolische eerste steenlegging is gekoppeld. Er wordt meteen ook een stand van zaken en verder verloop van het Boevrie-project voorgesteld.

Interesse? Graag je komst even bevestigen via [email protected] of 0475/85.73.38 .

 

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op woensdag 17 januari 2024 om 10.30 uur

Adres: Boeveriestraat 73, 8000 Brugge.

 

TIMING

10.30 uur: verwelkoming door Boeverie NV. 

10.35 uur: speeches en toelichting namens Furnibo en Stad Brugge.

10.50 uur: symbolische eerste steenlegging + fotomoment + ruimte voor interviews.

11.00 uur: receptie met belegde broodjes.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Comm2You

Comm2You brengt PR terug naar de essentie. Het boutique PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in journalistieke PR, komt tegemoet aan de vraag van bedrijven en organisaties naar een persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties. Het bureau werkt bewust kleinschalig, met één-op-één aandacht voor de klant en doordacht advies op maat. Het team van doorwinterde communicatieprofessionals en ex-journalisten helpt bedrijven, organisaties en opinieleiders hun maatschappelijke verhalen op een nieuwswaardige en waarheidsgetrouwe manier te vertellen. Zowel in de media  - van krant over podcast en LinkedIn tot debatten - als voor verschillende stakeholders.
Maak kennis met de uitdagers van de Belgische PR-sector via www.comm2you.be

Contact