PR- en communicatiebureau Comm2You gaat aan de slag voor DELA

Uitvaartspecialist doorbreekt taboes rond rouwen en afscheid

Het nieuwe PR- en communicatiebureau Comm2You heeft z’n start niet gemist. Met uitvaartspecialist DELA kan het kersverse bureau meteen een gerenommeerde en maatschappelijk relevante organisatie tot zijn referenties rekenen. Concreet ondersteunt Comm2You vanaf 2023 de persrelaties voor DELA en zoekt het samen met het corporate communicatieteam van de uitvaartspecialist naar nieuwswaardige verhalen om afscheid en rouw bespreekbaar te maken in onze samenleving.

Comm2You brengt PR terug naar de essentie. Dat betekent dat het boutique PR- en communicatiebureau met een rechttoe, rechtaan aanpak en bedrijfsjournalistiek zorgt dat bedrijven en organisaties de aandacht krijgen die ze verdienen bij pers en publiek. Het is via die pure vorm van public relations dat Comm2You voortaan mee helpt bouwen aan de reputatie van uitvaartspecialist DELA in België. ​ 

“We hadden ons geen betere eerste klant kunnen wensen. DELA past perfect bij het DNA van ons bureau. Het is een warme en persoonlijke organisatie die maatschappelijk relevante verhalen te vertellen heeft.” ​
Bert Bouserie en Joost Freys, oprichters van Comm2You

DELA doorbreekt dan ook niet alleen taboes rond rouwen. De organisatie wil onze wereld ook op een betere manier achterlaten voor de toekomstige generaties.

“Via onze persrelaties willen we niet alleen afscheid en rouw bespreekbaar maken. We willen vanuit ons coöperatief gedachtengoed ook iets betekenen voor de maatschappij. Via het DELA Fonds steunen we bijvoorbeeld projecten die dat moeilijke moment van afscheid nemen draaglijker maken. En we hebben verschillende Herinneringsbossen aangeplant in Vlaanderen. Ook die initiatieven willen we samen met Comm2You meer zichtbaarheid geven.” ​
Marysia Kluppels, Corporate Communication & Brand Manager bij DELA

 

Over Comm2You
Comm2You brengt PR terug naar de essentie en daagt daarmee de PR-sector in België uit. Het boutique PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in journalistieke PR, komt tegemoet aan de vraag van bedrijven en organisaties naar een persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties. Het bureau werkt bewust kleinschalig, met één-op-één aandacht voor de klant en doordacht advies op maat. Het team van doorwinterde communicatieprofessionals en ex-journalisten helpt bedrijven, organisaties en opinieleiders hun maatschappelijke verhalen op een nieuwswaardige en waarheidsgetrouwe manier te vertellen. Zowel in de media ​ - van krant over podcast en LinkedIn tot debatten - als voor verschillende stakeholders.
www.comm2you.be

Over DELA
DELA staat voor “Draagt Elkanders Lasten” en maakt deel uit van een coöperatie. DELA is gespecialiseerd in alles wat van ver of dichtbij te maken heeft met afscheid en ontzorgt mensen op één van de moeilijkste momenten van hun leven: het afscheid van een dierbare. Onze organisatie bestaat reeds meer dan 80 jaar en is sinds 1989 aanwezig in België, waar ze bijna 800 medewerkers telt die helpen vóór, tijdens en na een uitvaart. DELA is vooral gekend als uitvaartverzekeraar, maar heeft ook 65 hooggekwalificeerde uitvaartcentra op meer dan 120 locaties in België, 3 crematoria en een repatriëringscentrum op de luchthaven van Zaventem. Bovendien staan 26 consulenten nabestaandenzorg dagelijks klaar om de nabestaanden na de uitvaart te helpen met praktische en administratieve beslommeringen. DELA doet ongeveer 80% van de repatriëringen en begraaft 1 op de 10 Belgen. DELA staat er dan ook om gekend dé uitvaartspecialist van België te zijn. Vanuit haar sociale betrokkenheid richtte DELA het DELA Fonds op, dat initiatieven steunt die het moeilijke moment rondom het afscheid draaglijker willen maken.
www.dela.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Comm2You

Comm2You brengt PR terug naar de essentie. Het boutique PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in journalistieke PR, komt tegemoet aan de vraag van bedrijven en organisaties naar een persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties. Het bureau werkt bewust kleinschalig, met één-op-één aandacht voor de klant en doordacht advies op maat. Het team van doorwinterde communicatieprofessionals en ex-journalisten helpt bedrijven, organisaties en opinieleiders hun maatschappelijke verhalen op een nieuwswaardige en waarheidsgetrouwe manier te vertellen. Zowel in de media  - van krant over podcast en LinkedIn tot debatten - als voor verschillende stakeholders.
Maak kennis met de uitdagers van de Belgische PR-sector via www.comm2you.be

Contact