Persuitnodiging: Wereldbekende priester-dj 'Padre Guilherme' speelt dance-set in abdij van Grimbergen

De abdij van Grimbergen ontvangt deze zaterdag 25 november bijzonder bezoek. De Portugese priester-dj 'Padre Guilherme' zal er een bijna twee uur durende dance-set spelen tijdens het IJD-jongerenevenement 'Sterren van Hoop'. Meteen ook het officieuze startschot van de nieuwe adventsperiode.

De 49-jarige Portugese priester Guilherme Peixoto is sinds de voorbije Wereldjongerendagen in Lissabon wereldberoemd. Hij speelde er voor een reusachtig altaar en een publiek van anderhalf miljoen jongeren een set met denderende dancemuziek, waarbij hij onder meer toespraken van paus Franciscus (Todos! Todos!) vermengde met pompende beats. Op Instagram telt hij inmiddels 345.000 volgers en ongeveer evenveel op TikTok. Zijn humoristische video's worden er massaal bekeken. 

IJD nodigt u met veel plezier uit om komende zaterdagavond mee te genieten van de danceset van 'Padre Guilherme' en u meer te vertellen over het evenement 'Sterren van Hoop', de Vlaamse Wereldjongerendag. Voorafgaand gaat de padre ook mee voor in de viering met aartsbisschop Luc Terlinden en deelt hij zijn verhaal met jongeren in een van de workshops. U bent welkom vanaf 17 uur. De dance-set start om 20.30 uur.

Interesse? Graag uw komst even bevestigen via joost@comm2you.be of 0475/85.73.38 .

Uw contact ter plaatse: IJD-directeur Sofi Van Ussel (0477/52 71 74) .

Adres: Kerkplein 1, 1850 Grimbergen

'Padre Ghuilerme' aan het werk zien op de Wereldjongerendagen, kan je hier: https://www.youtube.com/watch?v=VYhtiEwWGmQ&t=2s

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Comm2You

Comm2You brengt PR terug naar de essentie. Het boutique PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in journalistieke PR, komt tegemoet aan de vraag van bedrijven en organisaties naar een persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties. Het bureau werkt bewust kleinschalig, met één-op-één aandacht voor de klant en doordacht advies op maat. Het team van doorwinterde communicatieprofessionals en ex-journalisten helpt bedrijven, organisaties en opinieleiders hun maatschappelijke verhalen op een nieuwswaardige en waarheidsgetrouwe manier te vertellen. Zowel in de media  - van krant over podcast en LinkedIn tot debatten - als voor verschillende stakeholders.
Maak kennis met de uitdagers van de Belgische PR-sector via www.comm2you.be

Contact