REMINDER - Persuitnodiging: Roeselaars burgemeester Kris Declercq en schepen Nathalie Muylle onthullen bijzonder kunstwerk van Maarten Schaubroeck op R.Plaza

Op de winkel- en kantoorsite R.Plaza in Roeselare zullen burgemeester Kris Declercq en eerste schepen Nathalie Muylle aanstaande maandag 27 november een bijzonder kunstwerk van cultuurambassadeur Maarten Schaubroeck onthullen. Dat gebeurt in het bijzijn van tal van kantooreigenaars, residenten en partners. Het kunstwerk benadrukt de trots op 'R': trots op R.Plazamaar ook op Roeselare, stad met hart voor ondernemers. 

Projectontwikkelaar Steenoven en STO Real Estate nodigen u met veel plezier uit op het persmoment dat hieraan gekoppeld is en waar ook een stand van zaken van het R.Plaza-project wordt voorgesteld. 

Interesse? Graag je komst even bevestigen via joost@comm2you.be of 0475/85.73.38 .

PRAKTISCH

Het persmoment gaat door op maandag 27 november 2023 om 17 uur. 

Adres: site R.Plaza, Gebouw B, derde verdieping (Rijksweg, 8800 Roeselare)

 

TIMING

Vanaf 17.00 uur: verwelkoming

17.15 uur: speech Katleen Spriet (STO Real Estate) en toelichting

17.30 uur: officiële onthulling van het kunstwerk

17.45 uur: hapje en drankje

Joost Freys

Partner - Senior PR Consultant, Comm2You

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Comm2You

Comm2You brengt PR terug naar de essentie. Het boutique PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in journalistieke PR, komt tegemoet aan de vraag van bedrijven en organisaties naar een persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties. Het bureau werkt bewust kleinschalig, met één-op-één aandacht voor de klant en doordacht advies op maat. Het team van doorwinterde communicatieprofessionals en ex-journalisten helpt bedrijven, organisaties en opinieleiders hun maatschappelijke verhalen op een nieuwswaardige en waarheidsgetrouwe manier te vertellen. Zowel in de media  - van krant over podcast en LinkedIn tot debatten - als voor verschillende stakeholders.
Maak kennis met de uitdagers van de Belgische PR-sector via www.comm2you.be

Contact