Persuitnodiging: Meiboomviering hoogste woonproject van Roeselare

Het innovatieve herontwikkelingsproject aan het station van Roeselare draait op volle toeren. Zopas hebben arbeiders de ruwbouwfase volledig afgerond. Dit betekent dat ook het hoogste punt van 'Roelevard' is bereikt. Met zijn 46,1 meter hoogte is het Torengebouw meteen ook het hoogste woonproject van Roeselare.

Het einde van de open ruwbouwfase is een belangrijke mijlpaal voor Roelevard. Om dit gepast te vieren wordt er naar goede traditie een meiboom geplaatst op de hoogste verdieping van het Torengebouw. Dit gebeurt in aanwezigheid van burgemeester Kris Declercq en schepen van Stadsontwikkeling Nathalie Muylle, projectpartners en toekomstige kantoorhouders.

Projectontwikkelaars ION en Steenoven nodigen je graag uit op het persmoment op woensdag 8 februari, waar ze ook een stand van zaken van het project voorstellen.

Interesse? Graag je komst bevestigen via [email protected] of 0475/85.73.38

PRAKTISCH

Het persmoment gaat door op woensdag 8 februari om 11 uur

Adres: Werf Roelevard, ingang Stationsdreef 1

Parkeren: mogelijk op de Moermanparking of B Parking station Roeselare

Belangrijk: stevig schoeisel meenemen en aantrekken. Werfhelmen en veiligheidshesjes worden voorzien ter plaatse.

 

TIMING

11.00 uur - Verwelkoming

11.15 uur - Rondleiding naar het hoogste punt van Roelevard + fotomoment

11.30 uur - Speeches op de kantoorverdieping

12.00 uur - Vragen en mogelijkheid tot interviews + receptie met een hapje en een drankje

12.45 uur - Einde persmoment

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Comm2You

Comm2You brengt PR terug naar de essentie. Het boutique PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in journalistieke PR, komt tegemoet aan de vraag van bedrijven en organisaties naar een persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties. Het bureau werkt bewust kleinschalig, met één-op-één aandacht voor de klant en doordacht advies op maat. Het team van doorwinterde communicatieprofessionals en ex-journalisten helpt bedrijven, organisaties en opinieleiders hun maatschappelijke verhalen op een nieuwswaardige en waarheidsgetrouwe manier te vertellen. Zowel in de media  - van krant over podcast en LinkedIn tot debatten - als voor verschillende stakeholders.
Maak kennis met de uitdagers van de Belgische PR-sector via www.comm2you.be

Contact