Persuitnodiging: eerste spade van duurzaam woonproject ‘Dune’ gaat in de grond

Op de oude schoolsite van ‘De Ark’ in Koksijde gaan de werken van het nieuwe, duurzame woonproject ‘Dune’ van start. Komende woensdag 29 mei om 10.30 uur steekt Johan Heemeryck, bestuurder van RAAK Invest, samen met enkele partners de symbolische eerste spade in de grond. Dat maakt deel uit van een unieke samenwerking tussen Raak Invest, Alheembouw en vzw Patrimonium Onderwijs Decanale Werken Diksmuide-Veurne. 

‘De Ark’ was al een tijd op zoek naar extra financiële middelen om hun verouderde schoolinfrastructuur aan te pakken. Dankzij deze samenwerking was een win-winsituatie mogelijk. ‘De Ark’ geniet van een moderne, nieuwe school met alle nodige voorzieningen die het kan wensen. Projectontwikkelaar RAAK Invest kan op zijn beurt een kwalitatief residentieel project ontwikkelen op de oude site.

RAAK Invest nodigt u uit op het persmoment dat aan de symbolische eerste spadesteek is gekoppeld. Er wordt meteen ook een stand van zaken en verder verloop van het Dune-project voorgesteld.

Interesse? Graag je komst even bevestigen via joost@comm2you.be of 0475/85.73.38 .

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op woensdag 29 mei 2024 om 10.30 uur. 

Adres: Albert Bliecklaan 20, 8670 Koksijde

Helm en veiligheidsjasje zijn voorhanden, laarzen zelf te voorzien (geen must).

 

TIMING

10.30 uur: verwelkoming door Johan Heemeryck (RAAK Invest). 

10.40 uur: eerste spadesteek en fotomoment.

10.50 uur: receptie met belegde broodjes.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Comm2You

Comm2You brengt PR terug naar de essentie. Het boutique PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in journalistieke PR, komt tegemoet aan de vraag van bedrijven en organisaties naar een persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties. Het bureau werkt bewust kleinschalig, met één-op-één aandacht voor de klant en doordacht advies op maat. Het team van doorwinterde communicatieprofessionals en ex-journalisten helpt bedrijven, organisaties en opinieleiders hun maatschappelijke verhalen op een nieuwswaardige en waarheidsgetrouwe manier te vertellen. Zowel in de media  - van krant over podcast en LinkedIn tot debatten - als voor verschillende stakeholders.
Maak kennis met de uitdagers van de Belgische PR-sector via www.comm2you.be

Contact