Persuitnodiging: burgemeester Tommelein geeft startschot voor bouw van grootste zonnepark van West-Vlaanderen

Op de terreinen van de luchthaven van Oostende-Brugge start energiebedrijf EnergyVision met het plaatsen van maar liefst 66.200 ultragrote zonnepanelen. Goed voor het grootste zonnepanelenpark van West-Vlaanderen en meteen ook het tweede grootste van ons land. Oostends burgemeester Bart Tommelein geeft op maandag 17 juni symbolisch het startschot van de werken, samen met de directie van de luchthaven en Maarten Michielssens, CEO van EnergyVision.

Met dit ambitieuze project, dat ook voorziet in burgerparticipatie, zwemt EnergyVision verrassend tegen de stroom in, in een sector die dit jaar lijkt af te stevenen op een dieptepunt. Zowel in België als in de buurlanden stokt het plaatsen van zonnepanelen en stijgt het aantal faillissementen van zonnepaneleninstallateurs.

EnergyVision, Luchthaven Oostende-Brugge en de Stad Oostende nodigen u uit op het persmoment dat de start van de werken inluidt. Er wordt meteen ook een stand van zaken, details over de burgerparticipatie en het verdere verloop van het project voorgesteld.

Interesse? Graag je komst bevestigen via joost@comm2you.be of 0475/85.73.38 . ​ 

OPGELET: op de luchthaven gelden strikte veiligheidsvoorschriften. Journalisten, fotografen, camera- en geluidsmensen dienen daarom ten laatste op 12 juni hun naam, voornaam en rijksregisternummer door te geven.

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op maandag 17 juni 2024 om 10.15 uur

Adres: Nieuwpoortsesteenweg 887, 8400 Oostende.

Parkeren kan op Parking P1. 

Gelieve uw identiteitskaart mee te brengen.

 

TIMING

  • 10.15 uur: verwelkoming en security check 
  • 10.30 uur: start persmoment met verduidelijking van het project door Maarten Michielssens, CEO EnergyVision 
  • 10.35 uur: speeches burgemeester Bart Tommelein en directie luchthaven
  • 10.50 uur: startschot werken op het terrein van de luchthaven
  • 11.00 uur: fotomoment + mogelijkheid tot interviews
  • 11.30 uur: einde persmoment

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Comm2You

Comm2You brengt PR terug naar de essentie. Het boutique PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in journalistieke PR, komt tegemoet aan de vraag van bedrijven en organisaties naar een persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties. Het bureau werkt bewust kleinschalig, met één-op-één aandacht voor de klant en doordacht advies op maat. Het team van doorwinterde communicatieprofessionals en ex-journalisten helpt bedrijven, organisaties en opinieleiders hun maatschappelijke verhalen op een nieuwswaardige en waarheidsgetrouwe manier te vertellen. Zowel in de media  - van krant over podcast en LinkedIn tot debatten - als voor verschillende stakeholders.
Maak kennis met de uitdagers van de Belgische PR-sector via www.comm2you.be

Contact