REMINDER - Persuitnodiging: burgemeester De Meulemeester legt eerste steen van klimaatvriendelijke woonbuurt Tonkin

De burgemeester van Oudenaarde Marnic De Meulemeester legt op dinsdag 27 februari de symbolische eerste steen van de nieuwe, klimaatvriendelijke woonbuurt Tonkin. Het gaat om een woonproject in Publiek-Private Samenwerking (PPS): een partnerschap tussen de Stad Oudenaarde en projectontwikkelaar Steenoven-Alheembouw. In totaal worden op de site 21 energieneutrale woningen gebouwd.

Het stadsbestuur en de ontwikkelaar nodigen u uit op het persmoment rond deze symbolische eerste steenlegging. Daarbij worden meteen ook een stand van zaken en verder verloop van het Tonkin-project voorgesteld.

Interesse? Graag uw komst even bevestigen via [email protected] of 0475/85.73.38

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op dinsdag 27 februari 2024 om 11 uur

Adres: Tonkinstraat, 9700 Oudenaarde.

 

TIMING

11.00 uur: verwelkoming door Steenoven-Alheembouw. 

11.10 uur: speech burgemeester.

11.15 uur: fotomoment symbolische eerste steen.

11.25 uur: receptie met belegde broodjes.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Comm2You

Comm2You brengt PR terug naar de essentie. Het boutique PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in journalistieke PR, komt tegemoet aan de vraag van bedrijven en organisaties naar een persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties. Het bureau werkt bewust kleinschalig, met één-op-één aandacht voor de klant en doordacht advies op maat. Het team van doorwinterde communicatieprofessionals en ex-journalisten helpt bedrijven, organisaties en opinieleiders hun maatschappelijke verhalen op een nieuwswaardige en waarheidsgetrouwe manier te vertellen. Zowel in de media  - van krant over podcast en LinkedIn tot debatten - als voor verschillende stakeholders.
Maak kennis met de uitdagers van de Belgische PR-sector via www.comm2you.be

Contact