Nieuwe Instagram challenge: met badmintonracket mikken naar camembert om VIP-tickets te winnen voor Olympische Spelen

Badminton Vlaanderen en olympiër Julien Carraggi moedigen iedereen via ludieke uitdaging aan om te proeven van badminton

Met een badmintonracket mikken naar een stuk camembert aan de andere kant van het net: wie die opmerkelijke Instagram-challenge van badmintontopper Julien Carraggi en Badminton Vlaanderen deze week tot een goed einde brengt, maakt via Sport Vlaanderen kans op gratis tickets voor de Olympische Spelen in Parijs. Met de ludieke stunt willen de badmintonfederatie en ‘s lands beste badmintonner iedereen warm maken voor de Olympische Spelen, maar ook de badmintonsport de komende week extra onder de aandacht brengen. ​ ​ 

De laatste rechte lijn richting de Olympische Spelen is ingezet. Wie (nog) geen ticket bemachtigd heeft, kan er misschien nog eentje verzilveren door deze week een ludieke badminton challenge tot een goed einde te brengen. De uitdaging is er wel eentje voor zij die goed kunnen mikken. Het opzet: met een badmintonracket en shuttle mikken naar een camembert, of ander typisch Frans product of voorwerp, aan de andere kant van het net. 

Badminton en camembert

In een ludiek filmpje op Instagram geeft olympiër Julien Carraggi vandaag het goede voorbeeld en roept hij alle Vlamingen en Brusselaars op om deel te nemen aan de opmerkelijke uitdaging van Badminton Vlaanderen. Wie het meest originele filmpje post op sociale media met de hashtag #VIP2024 maakt kans om met zijn/haar school of sportclub via Sport Vlaanderen gratis mee naar Parijs te gaan. 

In de aanloop naar de Olympische Spelen wil Sport Vlaanderen jong en oud warm maken om te sporten. Een fijn initiatief waar we met Badminton Vlaanderen graag mee de schouders onder zetten. Een originele uitdaging leek ons daarvoor het perfecte middel. Iedereen heeft wel al eens een racket vastgenomen. Badminton is een heel laagdrempelige sport die je zowel binnen als buiten kan beoefenen. Daarnaast is er uiteraard ook een mooie prijs te winnen voor wie de uitdaging tot een goed einde brengt. De zotste inzending wint een gesigneerd shirt van ons internationale uithangbord Julien Carraggi. Wie lid is van een badmintonclub, of deelneemt via een school, stad of gemeente kan met zijn/haar collega’s en vrienden op deze manier zelfs VIP-tickets winnen voor de Olympische Spelen in Parijs.” - Geraldine Huybrechts, Badminton Vlaanderen.

VIP2024

De uitdaging maakt deel uit van het programma ‘VIP2024’ van Sport Vlaanderen, waarmee Vlaams minister van Sport Ben Weyts scholen, sportclubs, bedrijven, steden en gemeenten aanspoort om massaal te beginnen bewegen in de aanloop naar de Olympische Spelen.

Wie de mooie prijs in de wacht wil slepen, moet een zo origineel mogelijk filmpje op Instagram posten met #VIP2024 waarin hij/zij met een shuttle mikt naar een zelfgekozen typisch Frans voorwerp. Enkel wie ook Julien Carraggi en Badminton Vlaanderen volgt en twee badmintonbuddies tagt, maakt kans op de prijs.

 

De challenge staat online op de Instagram pagina van Badminton Vlaanderen:

https://www.instagram.com/badmintonvlaanderen/reels/

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Comm2You

Comm2You brengt PR terug naar de essentie. Het boutique PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in journalistieke PR, komt tegemoet aan de vraag van bedrijven en organisaties naar een persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties. Het bureau werkt bewust kleinschalig, met één-op-één aandacht voor de klant en doordacht advies op maat. Het team van doorwinterde communicatieprofessionals en ex-journalisten helpt bedrijven, organisaties en opinieleiders hun maatschappelijke verhalen op een nieuwswaardige en waarheidsgetrouwe manier te vertellen. Zowel in de media  - van krant over podcast en LinkedIn tot debatten - als voor verschillende stakeholders.
Maak kennis met de uitdagers van de Belgische PR-sector via www.comm2you.be

Contact