Nieuw communicatiebureau Comm2You brengt PR terug naar essentie

Bedrijven en organisaties willen persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties

Het Belgisch communicatielandschap heeft er een opvallende nieuwkomer bij. Ervaren communicatie-experts Bert Bouserie en Joost Freys hebben Comm2You opgericht. Het nieuwe PR-bureau gaat voor een persoonlijkere aanpak en helpt zowel gevestigde bedrijven als start-ups en non-profitorganisaties om helderder en vooral meer nieuwswaardig te communiceren. “Comm2You is een boutique PR-bureau. Organisaties krijgen persoonlijk advies door een team van ervaren consultants die voeling hebben met de realiteit waarin journalisten, maar ook communicatieverantwoordelijken en woordvoerders vandaag werken,” klinkt het.

Comm2You, dat is 40 jaar expertise in public relations en journalistieke ervaring samengevoegd. Bert Bouserie (41) werkte jarenlang als consultant voor diverse PR-bureaus en als communicatieverantwoordelijke bij bedrijven. Joost Freys (41) was bijna 14 jaar aan de slag als journalist op de nationale nieuwsredacties van ‘s lands grootste kranten. De voorbije jaren waren Bouserie en Freys mee de drijvende krachten achter de groei van PR-bureaus Bepublic en Bereal.

“Comm2You staat voor public relations in zijn puurste vorm: weten welke verhalen nieuwswaarde hebben, ze vertalen naar begrijpbare boodschappen en ze overbrengen via sterke mediarelaties. We helpen organisaties, woordvoerders en bedrijfsleiders niet alleen met de juiste adviezen, we voeren ze ook zelf uit en leren hen duidelijk en relevant te communiceren via interactieve trainingen. Bij ons zijn klanten geen nummer. We denken dagelijks met hen mee.”
Bert Bouserie, medeoprichter van Comm2You

Puur en transparant

Met Comm2You keren Bouserie en Freys terug naar de basis van public relations. Met een rechttoe, rechtaan aanpak zorgen ze ervoor dat een organisatie de aandacht krijgt die het verdient bij pers en publiek. En bouwen ze mee aan de reputatie van de klant.

“PR draait simpelweg om het versterken van vertrouwen, het duidelijk maken waar je organisatie voor staat, waar ze naartoe gaat en wat haar maatschappelijke meerwaarde is. Zowel wanneer het goed gaat, als in tijden van crisis. Wij puren boodschappen uit tot hun essentie en brengen ze samen met organisaties op een heldere manier naar buiten. De relaties met onze klanten pakken we op eenzelfde manier aan: alles gebeurt op een transparante manier.”
Joost Freys, medeoprichter van Comm2You

Comm2You is gevestigd in het Brusselse Gare Maritime en helpt bedrijven en organisaties uit Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Het boutique PR-bureau helpt hen, hun CEO en experten met mediarelaties, copywriting, trainingen en assessments van (toekomstige) PR-managers en woordvoerders. De voorbije decennia bouwde het team van Comm2You een brede ervaring op in tal van sectoren zoals HR, vastgoed, projectontwikkeling, technologie, sport, energie, mobiliteit en toerisme.


Over Comm2You
Comm2You brengt PR terug naar de essentie en daagt daarmee de PR-sector in België uit. Het boutique PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in journalistieke PR, komt tegemoet aan de vraag van bedrijven en organisaties naar een persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties. Het bureau, met zetel in het Brusselse Gare Maritime, werkt bewust kleinschalig, met één-op-één aandacht voor de klant en doordacht advies op maat. Het team van doorwinterde communicatieprofessionals en ex-journalisten helpt bedrijven, organisaties en opinieleiders hun maatschappelijke verhalen op een nieuwswaardige en waarheidsgetrouwe manier te vertellen. Zowel in de media ​ - van krant over podcast en LinkedIn tot debatten - als voor verschillende stakeholders.
Meer info via
www.comm2you.be

Joost Freys

Partner - Senior PR Consultant, Comm2You

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Comm2You

Comm2You brengt PR terug naar de essentie. Het boutique PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in journalistieke PR, komt tegemoet aan de vraag van bedrijven en organisaties naar een persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties. Het bureau werkt bewust kleinschalig, met één-op-één aandacht voor de klant en doordacht advies op maat. Het team van doorwinterde communicatieprofessionals en ex-journalisten helpt bedrijven, organisaties en opinieleiders hun maatschappelijke verhalen op een nieuwswaardige en waarheidsgetrouwe manier te vertellen. Zowel in de media  - van krant over podcast en LinkedIn tot debatten - als voor verschillende stakeholders.
Maak kennis met de uitdagers van de Belgische PR-sector via www.comm2you.be

Contact