Comm2You haalt ervaren woordvoerder aan boord als partner

Boutique PR-bureau zet sterke groei in 2024 verder met Joachim Deman als vierde ervaren communicatiestrateeg

Het Brusselse boutique PR-bureau Comm2You verwelkomt een nieuwe senior communicatiestrateeg in zijn team. Joachim Deman (34), voormalig woordvoerder van Rode Kruis-Vlaanderen, wordt ook partner en zal organisaties adviseren en begeleiden in hun externe en interne communicatie. Met zijn ruim 10 jaar ervaring in zowel PR-consultancy als woordvoerderschap brengt Deman een stevige dosis kennis en vakmanschap aan boord. En dat in het bijzonder op het vlak van communicatie voor non-profitorganisaties, wetenschapscommunicatie en vastgoedcommunicatie. 

Comm2You werd in januari 2023 opgericht door PR-strateeg Bert Bouserie (42) en voormalig journalist Joost Freys (42). De boutique-aanpak met 24/7 directe lijnen tussen organisaties en het bureau – én de bedrijfsjournalistieke manier van denken – kende onmiddellijk bijval. Afgelopen herfst vervoegde senior PR-expert Arno Creve (29) het bureau als partner en startte met succes de nieuwe divisie Comm2Sports op. Intussen werkt Comm2You voor diverse gevestigde bedrijven, organisaties en federaties in uiteenlopende sectoren: HR, vastgoed, verzekeringen en financiën, technologie, non-profit, sport, toerisme en energie. 

Ex-woordvoerder als vierde partner

Met de komst van Joachim Deman versterkt het boutique communicatiebureau zich met een vierde partner. Zo legt het meteen de basis voor de verdere groei in de komende jaren. Deman werkte de voorbije twee jaar als woordvoerder van Vlaanderens bekendste non-profitorganisatie, het Rode Kruis. Hij tekende er een succesvolle communicatiestrategie uit, gebaseerd op transparantie, vertrouwen en maatschappelijke relevantie. Voordien was hij aan de slag als communicatie-expert bij twee van ’s lands grootste PR-bureaus. Daar adviseerde en begeleidde hij diverse organisaties op het vlak van externe en interne communicatie, in onder andere vastgoed, gezondheidszorg en e-commerce. 

“Met Comm2You is het onze ambitie om met waarheidsgetrouwe informatie en een flinke dosis expertise van onze klanten iets toe te voegen aan het maatschappelijk debat. Dat doen we met consultants die zonder omwegen, met een journalistieke touch en een persoonlijke begeleiding Public Relations weer naar de essentie brengen. Joachim belichaamt deze filosofie helemaal. We zijn erg blij dat we met hem een sterke communicator en stevige partner aan boord halen om onze onderneming verder uit te bouwen. Zo zal hij de komende maanden alvast een cruciale rol spelen in het uitbouwen van onze media- en cameratrainingen en het uitrollen van een nieuwe divisie.”
Bert Bouserie en Joost Freys, oprichters van Comm2You
“Ik zag al snel een goede match tussen de filosofie van Comm2You en mijn eigen manier van werken. Want in het brede PR-landschap van vandaag onderscheiden zij zich met hun ‘back to basics’ aanpak, door maatschappelijke relevantie en nieuwswaardigheid terug op de eerste plaats te zetten. Daar begint het namelijk altijd mee. Want enkel door feitelijk en geloofwaardig te communiceren als bedrijf of organisatie, blijf je het vertrouwen van je publiek winnen. ”
Joachim Deman

Comm2You is gevestigd in het Brusselse Gare Maritime en helpt organisaties, bedrijven en hun CEO’s aan beide kanten van de taalgrens. Het jonge bedrijf is de strategische communicatiepartner van onder andere DELA, vdk bank, Acerta, Voetbal Vlaanderen en Sparkx. Als boutique PR-bureau bieden ze ondersteuning bij onder andere mediarelaties, copywriting, trainingen en assessments van (toekomstige) PR-managers en woordvoerders. Met haar divisie Comm2Sports is het bureau ook gespecialiseerd in communicatie in en rond de sportwereld.

***

Over Comm2You
Comm2You brengt PR terug naar de essentie en daagt daarmee de PR-sector in België uit. Het boutique PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in journalistieke PR, komt tegemoet aan de vraag van bedrijven en organisaties naar een persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties. Het bureau, met zetel in het Brusselse Gare Maritime, werkt bewust kleinschalig, met één-op-één aandacht voor de klant en doordacht advies op maat. Het team van doorwinterde communicatieprofessionals en ex-journalisten helpt bedrijven, organisaties en opinieleiders hun maatschappelijke verhalen op een nieuwswaardige en waarheidsgetrouwe manier te vertellen. Zowel in de media ​ - van krant over podcast en LinkedIn tot debatten - als voor verschillende stakeholders.
Meer info via 
www.comm2you.be

Bert Bouserie

Partner - Senior PR Consultant, Comm2You

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Comm2You

Comm2You brengt PR terug naar de essentie. Het boutique PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in journalistieke PR, komt tegemoet aan de vraag van bedrijven en organisaties naar een persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties. Het bureau werkt bewust kleinschalig, met één-op-één aandacht voor de klant en doordacht advies op maat. Het team van doorwinterde communicatieprofessionals en ex-journalisten helpt bedrijven, organisaties en opinieleiders hun maatschappelijke verhalen op een nieuwswaardige en waarheidsgetrouwe manier te vertellen. Zowel in de media  - van krant over podcast en LinkedIn tot debatten - als voor verschillende stakeholders.
Maak kennis met de uitdagers van de Belgische PR-sector via www.comm2you.be

Contact