Boutique PR-bureau Comm2You haalt Arno Creve aan boord als medebestuurder

Het Brusselse boutique pr-bureau Comm2You haalt opnieuw een senior communicatiespecialist aan boord. Arno Creve (28) wordt meteen ook medebestuurder en zal organisaties adviseren en begeleiden in hun externe en interne communicatie. Met de aanstelling van Creve speelt Comm2You in op de toenemende vraag van bedrijfsleiders en communicatieverantwoordelijken naar een meer persoonlijke aanpak en meer nieuwswaardige communicaties.

Comm2You werd in januari 2023 opgericht door Bert Bouserie (42) en Joost Freys (41), twee experten in public relations en corporate communicatie met samen meer dan 40 jaar ervaring in de sector. De boutique-aanpak, met 24/7 directe lijnen tussen organisaties en het bureau, kent succes. Intussen werkt Comm2You al voor een dertigtal bedrijven en organisaties in diverse sectoren: van HR, vastgoed, verzekeringen en financiën, technologie tot non-profit, sport en toerisme. 

Derde bestuurder

Met de komst van Arno Creve versterkt het boutique communicatiebureau zich met een derde bestuurder. Creve werkte de voorbije zes jaar in twee van ’s lands grootste pr-bureaus. Hij adviseerde en begeleidde er diverse organisaties op het vlak van externe en interne communicatie, in onder andere HR, gezondheid, sport, financiën en transport.

“Met Comm2You gaan we terug naar de essentie van public relations: een aanpak zonder omwegen, een journalistieke touch en een nauw contact met de klant. Arno past perfect in die filosofie. We zijn erg blij dat we met hem een van de grootste, jonge talenten in pr als partner mee aan boord halen om onze onderneming verder uit te bouwen. Met Arno maken we een brug met de aanstormende generatie en leggen we tegelijk de basis voor de toekomstige uitbouw van Comm2You. Dit najaar lanceren we bijvoorbeeld nog een compleet nieuwe dienst, waarin Arno een cruciale rol zal spelen.” Bert Bouserie en Joost Freys, oprichters van Comm2You
“Verhalen vertellen op een nieuwswaardige manier: dat is waar ik elke dag naar uitkijk . Ik ben dan ook erg enthousiast om voortaan mee aan de kar van Comm2You te trekken en mijn passies voor sport, economie én communicatie dagelijks te kunnen combineren. Ook de filosofie en start-upmentaliteit van Comm2You spreken me enorm aan: what you see, is what you get.”
Arno Creve

Comm2You is gevestigd in het Brusselse Gare Maritime en helpt bedrijven, ​ organisaties en hun CEO’s uit Vlaanderen, Brussel en Wallonië. met onder andere mediarelaties, copywriting, trainingen en assessments van (toekomstige) PR-managers en woordvoerders. Om de verdere groei van het jonge bureau te ondersteunen, zoekt het team nog extra versterking van een ervaren nieuwsbeest tegen begin 2024.

***

Over Comm2You
Comm2You brengt PR terug naar de essentie en daagt daarmee de PR-sector in België uit. Het boutique PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in journalistieke PR, komt tegemoet aan de vraag van bedrijven en organisaties naar een persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties. Het bureau, met zetel in het Brusselse Gare Maritime, werkt bewust kleinschalig, met één-op-één aandacht voor de klant en doordacht advies op maat. Het team van doorwinterde communicatieprofessionals en ex-journalisten helpt bedrijven, organisaties en opinieleiders hun maatschappelijke verhalen op een nieuwswaardige en waarheidsgetrouwe manier te vertellen. Zowel in de media ​ - van krant over podcast en LinkedIn tot debatten - als voor verschillende stakeholders.
Meer info via 
www.comm2you.be

Joost Freys

Partner - Senior PR Consultant, Comm2You

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Comm2You

Comm2You brengt PR terug naar de essentie. Het boutique PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in journalistieke PR, komt tegemoet aan de vraag van bedrijven en organisaties naar een persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties. Het bureau werkt bewust kleinschalig, met één-op-één aandacht voor de klant en doordacht advies op maat. Het team van doorwinterde communicatieprofessionals en ex-journalisten helpt bedrijven, organisaties en opinieleiders hun maatschappelijke verhalen op een nieuwswaardige en waarheidsgetrouwe manier te vertellen. Zowel in de media  - van krant over podcast en LinkedIn tot debatten - als voor verschillende stakeholders.
Maak kennis met de uitdagers van de Belgische PR-sector via www.comm2you.be

Contact