Al meer dan 70.000 bezoekers voor Sparkx in Hasselt op zes maanden tijd

Sportpretpark lanceert nieuw concept met extra lange openingsuren en pompende beats op vrijdagavond

Sportpretpark Sparkx ontving afgelopen weekend haar 70.000ste bezoeker. Een opvallende mijlpaal voor het grootste sportpark van Europa, dat nauwelijks een half jaar geleden de deuren opende. Sara Van Goeye uit Heverlee kreeg een warm welkom en een onvergetelijke dag in het park. Deze maand lanceert het sportpretpark meteen ook een nieuw concept, ‘Sparkx social night’, met extra lange openingsuren op vrijdagavond. ​ 

Wat op 17 mei 2023 begon als een start-up om mensen meer en gezonder te laten bewegen, groeide het voorbije half jaar in Hasselt uit tot één van de populairste indoorpretparken van het land. Elke dag kunnen ruim 330 bezoekers zich tegelijkertijd wagen aan uiteenlopende sportieve uitdagingen, van e-ziplinen over golfen en baseballen tot virtueel rondjes rijden in een Formule 1-wagen. Dat de Belg de weg gemakkelijk vindt naar Sparkx blijkt nu ook uit de eerste bezoekerscijfers: na zes maanden kwamen al zo’n 70.000 mensen over de vloer in het grootste sportpretpark van Europa. 

“We zijn bijzonder fier op deze mijlpaal. Dit is het resultaat van jaren voorbereiding en hard werken met een heel team. Het voorbije half jaar heeft aangetoond dat ons concept gesmaakt wordt in binnen- en buitenland. In 2024 gaan we door op dit elan.”
Mathieu Renier, CEO van Sparkx

70.000ste bezoeker

De 70.000ste bezoeker werd afgelopen weekend in de bloemetjes gezet. Sara Van Goeye uit Heverlee dacht een dagje rustig te sporten met de collega’s, maar werd feestelijk onthaald.

“We kwamen op teambuilding met Studiebureau Jonckheere. De zoon van een projectleider was zelf al eens komen sporten in Sparkx en heeft het aangeraden aan zijn vader. En zo kwamen we dus met de collega's hier terecht in Hasselt om Sparkx zelf te ontdekken.”
Sara Van Goeye uit Heverlee

Sparkx Social Night

Om nog meer bezoekers aan te trekken, lanceert Sparkx vanaf deze maand een nieuw afterwork concept. Onder de noemer Sparkx Social Night blijft het park elke vrijdag langer open, tot 22u00, en klinkt er tijdens het sporten opzwepende muziek. Wie het weekend goed wil inzetten, kan bovendien met het gezin, collega’s of vrienden tijdens of na het sporten genieten van een hapje en een drankje dat inbegrepen is in de prijs.

Bert Bouserie

Partner - Senior PR Consultant, Comm2You

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Comm2You

Comm2You brengt PR terug naar de essentie. Het boutique PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in journalistieke PR, komt tegemoet aan de vraag van bedrijven en organisaties naar een persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties. Het bureau werkt bewust kleinschalig, met één-op-één aandacht voor de klant en doordacht advies op maat. Het team van doorwinterde communicatieprofessionals en ex-journalisten helpt bedrijven, organisaties en opinieleiders hun maatschappelijke verhalen op een nieuwswaardige en waarheidsgetrouwe manier te vertellen. Zowel in de media  - van krant over podcast en LinkedIn tot debatten - als voor verschillende stakeholders.
Maak kennis met de uitdagers van de Belgische PR-sector via www.comm2you.be

Contact