PERSUITNODIGING: Koksijde krijgt één van de vijf tegels van het virtueel museum van Vlaanderen, inclusief augmented reality beleving met Oostduinkerkse garnaalvissers

DEPARTEMENT CULTUUR, JEUGD EN MEDIA

ONDER EMBARGO TOT DINSDAG 18 JUNI 15u30

Na het verhaal van Vlaanderen en de Vlaamse Canon, is er sinds 12 maart ook een virtueel museum van Vlaanderen, dat “FAAM” werd gedoopt. Op dinsdag 18 juni geeft burgemeester Marc Vanden Bussche het startschot voor Koksijde: op dat moment zal de gemeente officieel één van de vijf fysieke tegels van het museum krijgen. En daar hoort ook een augmented reality beleving bij, over de Oostduinkerkse garnaalvissers.

Het Departement Cultuur, Jeugd en Media en het gemeentebestuur van Koksijde nodigen u samen uit op het persmoment rond deze lancering. Daar krijgt u onder andere meer uitleg over de belevingen binnen het virtuele museum, hoe je het in de praktijk kan ontdekken en krijgt u een demonstratie van de augmented reality beleving met de Oostduinkerkse garnaalvissers te zien.

 

Interesse? Graag uw komst bevestigen via bert@comm2you.be of 0488/40.44.77.

 

PRAKTISCH

Het persmoment gaat door op dinsdag 18 juni 2024 om 14u30 

Adres: Openluchtzwembad Oostduinkerke (Zeedijk 425/441 - Koksijde)

Parkeren is mogelijk op het Astridplein.

 

TIMING

14u30 - 14u50: speeches en toelichtingen

  • Marc Vanden Bussche, Burgemeester van Koksijde
  • Bart Temmerman, secretaris-generaal van het Departement Cultuur, Jeugd en Media
  • Stéphanie Anseeuw, Schepen van cultuur

14u50 - 15u: fotomoment bij de onthulde tegel + aansluitend live demonstratie van de augmented reality beleving met de virtuele Oostduinkerkse garnaalvissers

15u - 15u30: gelegenheid tot interviews met alle sprekers

15u30: afsluitend drankje

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Comm2You

Comm2You brengt PR terug naar de essentie. Het boutique PR- en communicatiebureau, gespecialiseerd in journalistieke PR, komt tegemoet aan de vraag van bedrijven en organisaties naar een persoonlijkere aanpak en meer nieuwswaardige communicaties. Het bureau werkt bewust kleinschalig, met één-op-één aandacht voor de klant en doordacht advies op maat. Het team van doorwinterde communicatieprofessionals en ex-journalisten helpt bedrijven, organisaties en opinieleiders hun maatschappelijke verhalen op een nieuwswaardige en waarheidsgetrouwe manier te vertellen. Zowel in de media  - van krant over podcast en LinkedIn tot debatten - als voor verschillende stakeholders.
Maak kennis met de uitdagers van de Belgische PR-sector via www.comm2you.be

Contact